ZRA
worden?
 • Specialisme in Noord-Amerika incl. Canada, Alaska en Hawaï
 • Ik bezoek regelmatig nieuwe bestemmingen en accommodaties
 • De beste service zonder extra kosten

Het vakantieverhaal van Lucia van der Veer

Op zoek naar uw droomvakantie? Mijn naam is Lucia van der Veer, geen nieuwkomer voor diegene die mij kennen. Na jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik besloten een mobiel reisagent te worden, met dezelfde middelen van het “stenen reisbureau”. Het voordeel daarvan is om in de tijd van de digitale “snelweg” toch een persoonlijk advies te kunnen geven. Aan de service, expertise en het specialisme verandert er niets. Mijn specialiteit ligt op Noord-Amerika, inclusief Canada, Alaska en Hawaï reizen. Ook kan je bij mij terecht voor groepsreizen, bijvoorbeeld wanneer je iets te vieren hebt met vrienden of familie. Als maatwerk specialist gaat voor mij jouw wens geen grens te buiten. Niets is onmogelijk! Daarnaast is het mogelijk stedentrips, losse vliegtickets, pakketreizen, autorondreizen, huwelijksreizen, cruises, strand- en wintersportvakanties te boeken. Sinds augustus 2016 ben ik een franchiseovereenkomst aangegaan met “Mijn Reiskennis” waardoor het nu ook mogelijk is om alle andere bestemmingen te boeken van alle touroperators. En zeker niet onbelangrijk… Mijn Reiskennis is lid van SGR en ANVR, waardoor uw vakantie altijd gewaarborgd is. Welke activiteit, overweldigend uitzicht of droomvakantie wil jij nog afvinken van jouw bucket list? Ik help je graag jouw dromen uit te laten komen! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken: Bel: 070-3209499 of 06-41560915 lucia@mijnreiskennis.nl lucia@atlanticdreamvacations.nl
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( 5 )

  Wat een topper!! Boeken onze Amerika reizen al sinds 1991 via Lucia!! Altijd alles perfect geregeld. Denkt mee, komt met goede ideeën en staat altijd voor je klaar.
  Dit jaar was dat maar weer eens duidelijk. Onze vlucht werd geannuleerd, na een mankement tijdens de start. De vliegtuigmaatschappij deed niks en vertelde ons dat er over 5 dagen een plekje voor ons was, of dat we zelf maar ergens nieuwe tickets moesten kopen. Lucia heeft een overboeking kunnen regelen, waardoor we diezelfde dag toch konden vertrekken en we hiervoor niks hoefden te betalen!!
  Dank je wel Lucia!!

  ( 5 )

  Top service en enorme kennis van Noord-Amerika

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact