ZRA
worden?

Ook reiskennis worden?

Professioneel en zelfstandig

Als professionele franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs onderscheiden wij ons door het zeer nauwe contact met onze zelfstandige reisadviseurs.

Mijn ReisKennis is onderdeel van Travelcenter de Wit; in 2015 verkozen tot het beste Reisretailbedrijf van Nederland en in 2017 verkozen tot 2de beste reisbureau van Nederland. Wij zien onze professionele zelfstandige reisadviseurs als verlengstuk van deze onderneming. Profiteer jij mee van onze unieke formule en kennis van de reisbranche?

Wat bieden wij?

Wij werken met een concurrerende franchiseformule waarin de verdiensten voor jou voorop staan. Jij bent immers degene die de reizen verkoopt en waar jij uiteraard een mooi netto verdienste aan wilt overhouden. Wij bieden jou de hoogste commissie waarbij je slechts een minimale fee hoeft te betalen. Daarnaast hebben wij niet alleen een groot aanbod in de Nederlandse touroperators maar ook met de toonaangevende Duitse organisaties werken wij samen. Wij zijn een moderne organisatie en aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Er worden jaarlijks diverse bijeenkomsten voor de Zelfstandige Reisadviseurs georganiseerd en dagelijks staat er een service agent voor jou klaar bij vragen, problemen en voor advies.

Interesse?

Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijk gesprek te plannen, dan kan je onderstaand formulier gebruiken om een afspraak te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen of in overleg een andere datum/tijdstip te bepalen.

Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Neem hiervoor contact op met het Mijn ReisKennis Service Center op 085-7440851 en vraag naar Natasja van Leeuwen.

  • Laagdrempelig: geen instapkosten en/of maandfee
  • Maximaal rendement: behoud van volledige commissie, minimale fee-afdracht
  • Persoonlijker: het service center is nauw betrokken en staat voor jou klaar bij vragen, problemen en voor advies
  • Uitgebreid aanbod: jouw klant heeft de keuze uit vrijwel alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties

Afspraak maken

    Alles voor jouw reis

    Vliegtickets Contact