ZRA
worden?

Het vakantieverhaal van Mija de Nijs

Welkom, ik ben Mija de Nijs ik ben persoonlijke reisadviseur via Mijn ReisKennis. Voor mij is niets leuker dan reizen of bezig zijn met het plannen van een reis, daar kan ik eindeloos mee zoet zijn.  Ik doe dat al zolang ik mij kan herinneren en niet alleen voor onszelf, ook voor familie, vrienden en kennissen en nu doe ik het dus voor iedereen via mijn eigen reisbureau; Travel Myway. Ik leer je kennen en zoek naar een reis op maat voor ieder budget en naar elke bestemming ter wereld. Ik denk net zolang met je mee tot je helemaal tevreden bent. Ik heb zelf al 35 jaar reiservaring, vooral op het gebied van cruisen (o.a. in de Middellandse zee, de gehele Caribbean en Alaska) en rondreizen in Europa, de Verenigde staten en Canada. Als zelfstandige reisadviseur van Mijn ReisKennis heb ik toegang tot de reserveringssystemen van alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland als ook daarbuiten. Ik kan op elk moment beschikbaarheid nakijken en de reis boeken, ook 's avonds en in het weekend. Mijn ReisKennis is aangesloten bij het SGR en ANVR, zo ga jij goed geregeld en met een gerust hart op vakantie. Veel van wat je ziet op internet kan ik jou ook aanbieden tegen dezelfde prijs of zelfs voordeliger. Daarnaast sta ik altijd voor je klaar, zowel voor, tijdens als na de reis. Wat zijn de voordelen?
 • Persoonlijk contact
 • Mogelijkheid om op afspraak te werken wanneer het jou uitkomt; ook 's avonds en in het weekend
 • Snel en adequaat antwoord op jouw reiswensen
 • Compleet aanbod aangevuld met lokale agenten, Duitse- en Belgische touroperators, die in Nederlandse vakantieperiodes vaak voordeliger zijn
 • Géén meerkosten (alleen € 38,= boekingskosten)
 • Geen wachttijden
 • Concurrerende prijzen
 • Aangesloten bij ANVR en SGR
Jij krijgt een geheel persoonlijk reis/ informatie pakket, ik check in voor de vluchten zowel op de heen als de terugweg en voor cruises en ik maak zelfs je kofferlabels. Ik ben je enige aanspreekpunt, geen enkele vraag is mij teveel. Ofwel; Zorgeloos Reizen, ik regel alles jij hoeft alleen je koffers te pakken!
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( 5 )

  Mija heeft voor ons een een stedentrip naar Lissabon geregeld.
  We hadden een supermooi appartement midden in Alfama,het authentieke stukje van Lissabon.
  Een geweldig volksbuurtje.
  Daarna hebben we een mooie treinreis naar de Algarve gemaakt.
  Als je Mija je vakantie laat regelen dan krijg je wat je vraagt en je wordt helemaal ONTZORGD.
  Zelfs het inchecken hoef je niet zelf te doen.

  ( 5 )

  Wij,

  Willem en Christina, (82/84)

  begonnen ruim 60 jaar geleden samen in vrije tijd met de verkenning van Moedertje Aarde.

  In 1989 veranderde het parttime reizen als gevolg van een vroegtijdige pensionering in fulltime reizen.
  Alle reizen werden in eigen beheer gepland en geregeld tot het moment, dat dochter Mija zich als zelfstandig Reisadviseur aansloot bij mijnreiskennis.nl
  Sedert dien denkt zij met ons mee en zorgt tot volle tevredenheid voor alle noodzakelijke boekingen en de afhandeling daar van.

  Aangezien de planning van een nomadisch dan wel globetrotters leven aanzienlijk gecompliceerder is dan de planning van een kortere/langere vakantie, hebben wij er het volste vertrouwen in, dat Mija voor haar toekomstige reizigers van onschatbare waarde zal blijken te zijn.

  Indien nodig kan zij putten uit een meer dan 60 jarige globetrotters ervaring

  Ten slotte, wij bevelen haar van ganser harte aan omdat wij weten wie ze is en waar ze voor staat !!

  MostTraveledPeople.com/ Willem_Christina Beekenkamp

  ( 5 )

  Super vakantie gehad!

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact