ZRA
worden?
  • Persoonlijke service
  • Reisadvies van iemand die de wereld heeft gezien
  • De juiste persoon voor jouw unieke reis

Het vakantieverhaal van Marjolein van der Sman

Ik ben Marjolein van der Sman uit Monster. Ik heb een grote passie voor reizen, werkzaam in de zomermaanden als stewardess en heb zelf ook al veel gereisd, veel gezien en veel ervaren. Veelal in Zuid-Oost Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Midden-Amerika en ook vele zomervakanties en stedentrips in Europa doorgebracht. En wat is er mooier dan van je passie je werk kunnen maken?! Daarom ben ik reisadviseur. De wereld heeft zoveel moois te bieden en ook u kunt op ontdekking. Van een luilekkervakantie op witte stranden onder de palmbomen, trekken door de mooie natuur, wilde dieren op de foto vastleggen tot cultuur snuiven bij het bezoeken van de lokale bevolking. U helpen met het samenstellen van uw eigen droomvakantie en dit gewoon aan huis wanneer het u uitkomt. Voor mijn persoonlijke ervaringen, ideeën en ook leuke insider tips kunt u bij mij terecht en ik maak uw reis op maat. U kunt van mij persoonlijk en deskundig reisadvies verwachten en ik heb de beschikking over alle middelen, kennis en systemen. U kunt bij mij alles boeken. Te denken aan verre reizen, stedentrips, groepsreizen, familiereizen, fly-drive reizen, all-inclusive resorts, cruises, avontuurlijke rondreizen, maatwerk-reizen en nog veel meer. Grote touroperators, kleinschalige verblijven, maar ook alles zelf samenstellen is mogelijk. Het huren van een auto, een taxi naar Schiphol, een verzekering, vaccinaties aan huis, excursies en alle andere extra’s kan ik voor u bijboeken. U geeft uw voorkeuren aan, ik ga op zoek en ik boek samen met u. U zult ervaren dat persoonlijk advies niet duurder is dan regulier boeken. Te vinden ben ik onder de naam Travelist. Ik ben franchisenemer bij MijnReiskennis en ik heb de opleiding voor zelfstandig reisadviseur afgerond. Doordat ik aangesloten ben bij Mijn ReisKennis heeft u ook de zekerheid van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Heeft u al zin om uw koffers te pakken en de wereld te ontdekken?
Lees meer

Neem contact op

Beoordelingen

[cfdb-html form="ZRA Beoordeling" show="your-name,your-rating,your-message" limit="99" search="Marjolein van der Sman"]
${your-rating}
${your-message}
[/cfdb-html]

Laat een beoordeling achter

Alles voor jouw reis

Vliegtickets Contact