ZRA
worden?
 • Ruim 20 jaar ervaring in de reiswereld
 • Persoonlijk en eerlijk reisadvies
 • Veel van de wereld gezien

Het vakantieverhaal van Mariëlle Versteegden

Wie is Mariëlle? Ik las ooit de tekst: Travel is the only thing you buy that makes you richer! En dat is zo waar! Of je nu op het strand ligt in Griekenland, een rondreis maakt door Amerika, uit je dak gaat op Ibiza in de Ushuaia, je tenen in het witte zand steekt op de Malediven, tapas eet in Valencia, op je ski\'s van de zwarte piste glijdt, fietst door Bangkok of lekker all- inclusive aan het genieten bent met de kids in Turkije. Iedereen geniet van de zonnestralen, de strakke sneeuw, de zandkorrels tussen je tenen ( of niet ;-), de tropische buien, de geur, sfeer, swingende muziek, het lekkere eten, die speciale cocktail, de lachende mensen. Kortom vakantie is voor iedereen anders maar toch ook weer niet, want voor iedereen betekent vakantie GENIETEN!! Droombaan: Laat het nu mijn passie zijn om voor jullie de juiste vakantie te vinden. Ik vind niets leuker dan aan de hand van jullie wensenlijstje en budget een mooie reis uit te zoeken zodat jullie lekker zonder zorgen kunnen gaan genieten. Ervaring: 22 jaar geleden begon mijn reisavontuur bij Reisbureau Vanhuys ( toen nog van Gerwen) en wat is er veel veranderd in de reiswereld sinds die tijd. De wereld is wat reizen betreft groter geworden, er is nu veel meer mogelijk en bereikbaar, het internet heeft de wereld letterlijk onder ogen gebracht. Maar het nadeel is \"door de bomen het bos niet meer zien\" nou gelukkig heb ik in al die jaren veel van de wereld gezien,ook een zeer uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en begeleid ik jullie graag naar het juiste pad. Ik vind persoonlijk contact met mijn klanten erg belangrijk daarom plan ik graag een bezoek bij je in of kom je gezellig bij mij op de koffie in mijn eigen reisbureau aan huis. Dus ben je opzoek naar een persoonlijk en eerlijk reisadvies bel, mail of app me en we gaan samen aan de slag. Tot snel! www.time2travel.nl
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( 5 )

  Marielle is altijd snel, duidelijk en komt met prima aanbevelingen indien gevraagd. De puntjes op de i zetten bij de boekingen door de gunstigste vliegtijden etc te vinden is haar wel toevertrouwd!
  Op naar de volgende vakantie weer ??

  ( 5 )

  Al regelmatig vakanties en uitstapjes geboekt via Mariëlle. Ze is heel breed georiënteerd en weet overal van af. Of het nu een weekje Nederland is of een cruise, een zomervakantie in Italië of een weekendje aan zee, ze is écht op de hoogte van alle bijzonderheden en weet altijd de beste plekjes en accomodaties te vinden die voldoen aan onze wensen! Wij blijven graag gebruik maken van jouw kennis Mariëlle! ❤️

  ( 5 )

  Mariëlle regelt 't wel!
  Het zit in haar bloed.
  Regelen, organiseren, achter dingen aangaan, meedenken, geen losse eindjes en altijd de puntjes op de i (en bij haar ook op de ë ?).
  Dus, ik zeg: 'Mariëlle regelt 't wel!'

  ( 5 )

  Van grote reizen buiten Europa tot kleine tripjes dichterbij, Mariëlle is van alle markten thuis. Onze huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven was tot in de puntjes geregeld. Maar ook onze jaarlijkse zomervakantie boeken we bij haar. Ze heeft altijd tips en staat voor je klaar met alle vragen. Bovendien is het ook altijd gezellig. Wij vinden het een fijn en betrouwbaar idee om via Mariëlle onze vakantie te boeken.

  ( 5 )

  Altijd zo blij met de reizen die geboekt zijn door Marielle!
  Ze weet heel goed waar wij blij van worden, ze denkt overal aan en heeft altijd leuke ideeën over aanvullende activiteiten bij de reis die je boekt ! Gewoon super !
  Succes met Time2Travel!
  We komen snel weer een reisje bij je boeken!

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact