ZRA
worden?
 • Persoonlijke service
 • Ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld
 • Bij verschillende gerenommeerde reisbureaus gewerkt

Het vakantieverhaal van Margriet van Loevezijn

Mijn naam is Margriet van Loevezijn. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld. Ik heb bij verschillende gerenommeerde reisbureaus gewerkt en in augustus 2018 besloten om als zelfstandig reisconsulent te beginnen. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt! Vanaf het inventariseren van de vakantiewensen tot terugkomst van de mooie vakantie blijf ik je persoonlijke reisconsulent. Hoe prettig is dat?! Niet eindeloos meer zoeken op internet naar de juiste bestemming , hotels, vliegtijden, prijs of indeling van kamers met grote gezelschappen. Dat doe ik met veel plezier! Zeker in deze bijzondere tijden is een vertrouwd reisbureau waar je altijd op terug kunt vallen heel belangrijk. De service gaat bij mij een stap verder. Ik reageer snel op vragen per telefoon of mail en geef goede adviezen door ervaring en inzicht. Mijn persoonlijke service kost niets extra’s in vergelijking met internet. Door de jaren heen heb ik veel mooie reizen binnen en buiten Europa mogen maken en hierdoor veel reiservaring opgedaan. Door de samenwerking met Mijn ReisKennis beschik ik over diverse Nederlandse -en Duitse reserveringssystemen waardoor ik veel reisorganisaties aan kan bieden die wellicht niet bij iedereen bekend zijn. Door het brede aanbod kan ik de prijzen goed vergelijken en het beste aanbieden. Tevens maak ik de boeking graag compleet door het bijboeken van een huurauto, excursies en verzekeringen. Met veel plezier sta ik klaar voor jullie aanvragen en boekingen en ervaar zelf de voordelen van Margriet’s reisadvies! Reislustige groet, Margriet
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( )

  ( )

  ( )

  ( 5 )

  Geweldige service, neemt alle tijd voor je om voor ons het perfecte hotel te vinden. Meer dan tevreden!

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact