ZRA
worden?
 • Inspireren,deskundig, kwaliteit, ontzorgen
 • Maatwerkspecialist
 • Persoonlijke reiservaring in zeer veel landen

Het vakantieverhaal van Irene Beddows

“Een reis van duizend mijlen, begint met een eerste stap…..” Hopelijk zet jij deze eerste stap richting mij, zodat ik voor jou een onvergetelijke reis kan samenstellen en mag boeken. Mijn naam is Irene Beddows en met ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld, zowel in binnen- als buitenland, hoop ik je te kunnen inspireren met een betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk reisadvies. Rondreizen zijn bij mij ook échte maatwerkreizen. Géén enkele klant is namelijk hetzelfde. Ik luister goed naar jouw wensen en probeer dat zo goed mogelijk te vertalen naar een voor jou onvergetelijke reis. Elke reis is voor mij dan ook een uitdaging om te mogen doen. Ik streef naar 100% service en kwaliteit. Naast de accommodatie en vliegtickets kan ik ook voor jou de autohuur, helikoptervluchten, luchthavenparking, reisverzekering, transfers, visa en eventuele entreekaarten regelen. De voordelen van Travels by Ireen:
 • Persoonlijk en onafhankelijk advies dat voldoet aan al jouw persoonlijke wensen. Ik ben niet gebonden aan een bepaalde touroperator en zal altijd een eerlijk en oprecht advies geven.
 • Flexibel: afspraken kunnen ook gemaakt worden buiten kantooruren en in het weekend. Voor calamiteiten en noodgevallen ben ik 24/7 bereikbaar.
Doordat ik ben aangesloten bij ‘Mijn Reiskennis’ werk ik met een groot aanbod van van alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België, waardoor ik een prima prijsvergelijking kan maken. ‘Mijn Reiskennis’ is tevens aangesloten bij ANVR en SGR, waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis. Géén meerprijs, wel méér service. 100% privacy. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies of offerte. Vriendelijke groet, Irene Beddows Travels by Ireen 0031 6 48864823 irene@mijnreiskennis.nl info@travelsbyireen.nl
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen achtergelaten

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact