ZRA
worden?

Het vakantieverhaal van Edeltraut ten Voorde

Mijn naam is Edeltraut ten Voorde. Ik heb ruim 35 jaar kennis en ervaring opgedaan in de reiswereld en per 1 september 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig reisadviseuse. Veel reisbestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, heb ik per vliegtuig, schip, trein of auto persoonlijk bezocht en ervaren. Ik heb van mijn werk mijn passie gemaakt! Een bijzondere reis, op vakantie, een zakenreis boeken, een stedentrip? Het aanbod van reizen op bijvoorbeeld internet is tegenwoordig groot en onoverzichtelijk. Het boeken van jouw reis is soms een enorme puzzel, daarbij ontbreekt het je vaak aan tijd. Dan heb je behoefte aan een goed en betrouwbaar advies en ik kan je daarbij van dienst zijn. Recent ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Mijn ReisKennis waardoor de meeste reizen onder de zekerheid van ANVR en SGR zijn gegarandeerd. Onder de naam “Edeltraut Mijn ReisKennis” verzorg ik graag jouw complete reis, waarin jouw specifieke wensen centraal staan. Verder besteed ik extra aandacht aan bijkomende zaken zoals bagage, zitplaatsreservering, autohuur, transfers, reis-en annuleringsverzekeringen, luchthavenparking, luchthavenassistentie, voorkeuren en duidelijke en overzichtelijke reispapieren (welke ik altijd persoonlijk overhandig). Kortom, een totaal pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen, zodat je met een gerust gevoel op reis gaat. Interesse? Neem dan contact op. Je kunt mij bereiken op 06-36197532. Geef jouw wensen aan mij door, dan verzorg ik graag kosteloos een voorstel en krijg je van mij reisadvies op maat. Mijn reiskennis, jouw reis! Edeltraut
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( 5 )

  Edeltraut weet waarover ze het heeft. Geeft een goed advies en is zeer klantvriendelijk. Een telefoontje en zaken worden geregeld! Echt een aanrader.
  Je reis en de voorbereiding is in zeer goede handen bij Edeltraut!

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact