ZRA
worden?
 • Van een standaard reis tot een speciaal voor u op maat gemaakte reis. U zegt het maar!
 • Ook na de reservering blijf ik uw persoonlijke contactpersoon totdat u tevreden terug bent van vakantie!
 • Met mijn inlevingsvermogen en jarenlange ervaring zie ik adviseren van een reis als entertainment.
 • Door snel te handelen en zorg en kwaliteit te bieden vertrouw ik erop het beste werk af te leveren.

Het vakantieverhaal van Dolly Dral - te Riele

Ik ben een ervaren reisadviseur en zit al ruim 38 jaar in het reisvak. Mijn loopbaan is begonnen bij Reisburo Arke in Haaksbergen. Na 15 jaar Arke Reizen ben ik in 1997 in dienst getreden bij Reisbureau Brinkman. Brinkman was de eerste agent in Twente die naast de Nederlandse reiswereld de Duitse markt beheerste en dit boeide mij zeer. Flughafen Munster-Osnabrück kwam in opkomst en zo scoorden we enorm met Duitse vliegreizen. Eind 2012 besloot ik voor mijzelf te beginnen. Door de veranderende markt en door mijn ervaring en contacten verwacht ik een klant die mij nodig heeft. Met mijn inlevingsvermogen en jarenlange ervaring zie ik adviseren van een reis als entertainment. De voorpret moet al voelbaar zijn. Door snel te handelen en zorg en kwaliteit te bieden vertrouw ik erop het beste werk af te leveren. Van een standaard reis tot een speciaal voor u op maat gemaakte reis. U zegt het maar! Ook na de reservering blijf ik uw persoonlijke contactpersoon totdat u tevreden terug bent van vakantie!
 • Landen en gebieden die ik heb bezocht:
 • Noord Amerika: Verenigde Staten (Westkust, Florida, de Keys, New York, Washington, Baltimore, New Orleans, Virginia, North and South Carolina en Georgia) Hawaii-eilanden en Canada.
 • Mexico.
 • Caribisch Gebied, waaronder de Nederlandse eilanden Aruba, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius. Maar ook St. Martin, Jamaica, U.S.-Virgin Islands en Isla Margarita.
 • Zuid Amerika: Venezuela en Brazilië.
 • Afrika: Zuid-Afrika, Tunesië (Sousse,Djerba), Egypte en Marokko.
 • Azië: Maleisië, Thailand, Singapore, Malediven, China, Mongolië, Sri Lanka, Nepal en Siberië.
 • Australië.
 • Europa: Duitsland, België, Oostenrijk,Zwitserland, Denemarken, Frankrijk, Rusland, Oekraïne,Georgië, Polen, Tsjechië, IJsland, Finland, Engeland, Ierland, Italië, Spanje (Costa Brava, Costa del Sol, Andalusië), Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Kroatië (Dalmatië ) Slovenië en Portugal.
 • Middellandse Zeegebied: zoals Mallorca, Ibiza, Corsica, Sicilië, Malta, Cyprus, Griekenland ( Athene, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Peloponnesos, Cycladen).
 • Turkije: Istanbul, Kusadasi, Bodrum, Antalya, Side en Kemer.
 • Canarische Eilanden: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en Madeira.
 • Israel, Jordanië.
 • Cruises: in het Caribisch Gebied, Azië, Nijldelta en de Middellandse Zee
 • De Emiraten Dubai en Bahrein
 • Wintersport: Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland.
 • Meer dan 65 wereldsteden.
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen achtergelaten

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact