ZRA
worden?
 • Voor uw persoonlijk reisadviezen
 • Ruim aanbod zowel Nederlandse als Duitse touroperators
 • Betrouwbaar! Aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
 • 24/7 bereikbaar

Het vakantieverhaal van Chalana van den Tillaart

Compleet ontzorgd, uniek en volledig naar uw wensen.. Dat is waar het bij mij om gaat! Mijn naam is Chalana van den Tillaart uw persoonlijke reisagent, gevestigd in Helmond onder de naam TravelsPoint onderdeel van Mijn ReisKennis. Met bijna 10 jaar ervaring in de reisbranche en bakken reiservaringen op zak wil ik u ontzorgen en helpen met het creëren van uw droomreis! Geef uw wensen en voorkeuren aan mij door of kom gezellig langs bij mijn reisbureau aan huis en ik ga voor u op zoek naar een uniek reisvoorstel. Ik regel uw reis van A tot Z en ben op de hoogte van de laatste berichtgeving, voorwaarden en reisadviezen, hiermee neem ik al uw zorgen uit handen. Zie ik u snel?  
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen achtergelaten

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact