ZRA
worden?
 • Ga zorgeloos op reis
 • Aarzel niet: laat mij u inspireren, informeren, verrassen en enthousiasmeren

Het vakantieverhaal van Anita van der Meer

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze fascinerende wereld van reizen. Elke dag is een cadeautje om een mooie vakantie speciaal voor u samen te mogen stellen. 25 Jaar heb ik mogen werken voor een touroperator en heb diverse afdelingen doorlopen van de reserveringsafdeling tot aan de afdeling Groups & Incentives. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het voor-u-op maat gemaakte reis. Ga zorgeloos op reis! Voor iedere reiziger, elke reiswens, elk vervoersoort, ieder type vakantie of aanvullende reisdienst: ik denk mee en adviseer graag! Dit betekent zorgeloosheid vanaf het eerste gesprek tot en met persoonlijk contact ná uw reis. Door het brede aanbod op internet ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. U bent zeker niet duurder uit dan wanneer u rechtstreeks bij de betreffende reisorganisatie boekt, dus waarom geen persoonlijke adviseur, die alles voor u regelt? Voor elke type vakantie hoeft u nu dus niet meer verder te zoeken Het bespaart u enorm véél tijd en het geeft u rust. Zekerheid Mijn Reiskennis is lid van de ANVR en SGR, daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd. Ik werk samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland en Duitsland alsmede zogenaamde beddenbanken over de gehele wereld, waardoor ik u een goede prijsvergelijking kan voorleggen. Wat kan ik voor u betekenen? Hebt u reisplannen? Wilt u advies of een offerte aanvragen? Of heeft gewoon een vraag? U kunt eventueel een afspraak maken op een plaats en tijdstip, die u het beste uitkomt. Via mijn mobiele werkstation kan ik alles doen, wat een medewerker op een gewoon reisbureau ook voor u kan doen. Én u betaalt dezelfde prijzen als bij een gewoon reisbureau, Mijn werkgebied is niet alleen beperkt tot Holten, maar ik kom graag bij u langs in de wijde omgeving van Holten. Geen bezoek aan huis gewenst? U mag uw wensen ook per mail, telefoon of app kenbaar maken. Aarzel niet: laat mij u inspireren, informeren, verrassen en enthousiasmeren!
Lees meer

Neem contact op

  Beoordelingen

  ( 5 )

  Als je een vakantie boekt bij Anita dan is alles tip top voor elkaar?

  Laat een beoordeling achter

   Alles voor jouw reis

   Vliegtickets Contact